BURSA / OSMANGAZİ - Dürdane Ortaokulu

02242922077
Dürdane Mahallesi Dürdane Köyü Cadde No145 PK16190 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
BÖLGESİNDE EĞİTİM ÖĞRETİM, SPORTİF, KÜLTÜREL BAŞARISIYLA ADINDAN SÖZ ETTİREN, MODERN EĞİTİM TEKNOLOJİLERİYLE DONATILMIŞ, TÜM PAYDAŞLARINDA FARKINDALIK YARATAN, ÖRNEK, ŞEFFAF BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.
Misyon
ÖĞRENCİLERİMİZİN TÜRK TOPLUMUNUN DEĞERLERİNİ, AHLAKINI ÖNEMSEYEN, İDEALİNE İNANAN, KENDİSİ VE TOPLUMUYLA BARIŞIK, KENDİNE GÜVENEN BİLGİYE ULAŞMASINI BİLEN, SOSYAL VE DUYGUSAL YÖNDEN SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN NİTELİKLİ EĞİTİM ÖĞRETİM HİZMETİ SUNMAK.
Başarılar
OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ,HER TÜRLÜ ORTAK SINAVA VE İLİMİZ NEZDİNDE DÜZENLENEN YARIŞMALARA KATILARAK ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMIŞLARDIR.AYRICA OKULUMUZ TEMİZLİĞİ VE TERTİBİ İLE EMSALLERİNİ GERİDE BIRAKARAK "BEYAZ BAYRAK" ALMIŞ VE BU DURUMUNU DEVAM ETTİRMİŞTİR.HUZURLU ,SEVGİ VE SAYGIYI ESAS ALAN BİR EĞİTİM ANLAYIŞINA SAHİPTİR.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM YAPILMAKTADIR
ORTAOKUL DERS BAŞLAMA:07.50 BİTİŞ:13.30 İLKOKUL DERS BAŞLAMA:14.30 BİTİŞ:18.30
KALORİFER Doğalgaz
Proje okulu Erasmus+ E-Twinning
Ulaşım
Kent Meydanı´ndan her yarım saatte bir dolmuş hareket etmektedir. Merinos´tan kalkan ve Gemlik´e giden halk otobüsleri mahalle girişinden geçmektedir.
Bursa / Osmangazi İlçesi - Dürdane Mahallesi
Bursa Merkez Osmangazi ilçe merkezine 15 km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
SOKAK BASKETBOLU, VOLEYBOL ,JUDO, BECERİ VE KOORDİNASYON YARIŞLARI muhtelif zamanlarda yapılmaktadır.
4006 Bilim Fuarı