BURSA / OSMANGAZİ - Dürdane Ortaokulu

Kas

Çevre Okuryazarı Yetiştirme Projesi kapsamında 5.sınıf öğrencilerimiz "Sıfır Atık Mutfak Tarifleri" etkinliğinde yer alan tarifleri evlerinde uyguladı. Atıklardan yemek yapabileceklerini öğrencilerimiz ve aileleri tecrübe etmiş oldular.

Kas

Okulumuz 5.sınıf öğrencilerimiz aileleriyle beraber "Çevre Okuryazarı Oluyorum Projesi" kapsamında sifiratiktema.org sayfasında yer alan "Mutfakta Sıfır Atık" etkinliğini uyguladılar.

Kas

Çevre Okuryazarı Oluyorum projesi kapsamında 5.sınıföğrencilerimiz Sıfır Atık, Geri Dönüüşüm ve Atık Azaltımı Modülü ön testlerini yapmışlardır.

Kas

Okulumuzun da dahil olduğu Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen "Çevre Okuryazarı Yetiştirme Projesi" kapsamında 5.sınıf öğrencilerimizle Türkçe Öğretmenimiz Sibel ÇETİK; sınıf içi etkinlik gerçekleştirdi.

Kas

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde devam eden Çevre Okuryazarı Yetiştirme Projesi'ne dahil olan okulumuz 5.sınıf öğrencilerine proje hakkında Türkçe Öğretmeni Sibel ÇETİK tarafından bilgilendirme toplantısı yaparak proje rozetlerinin takdimini gerçekleştirdi.