BURSA / OSMANGAZİ - Dürdane Ortaokulu

NİDA ÇAYIR - OKUL MÜDÜRÜ

1983 Samsun doğumludur. İlk ve Ortaöğrenimini Samsun´da tamamlamıştır. Bursa Anadolu Kız Lisesini 2001 yılında, Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü 2005 yılında, Uludağ Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini 15 Şubat 2022 tarihinde bitirmiştir. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi´nde öğrenim hayatına devam etmektedir.

2005 yılında Kestel Babasultan Musa Coşkun İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atanmış 5 yıl görev yaptıktan sonra Osmangazi Davut Dörtçelik İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak 4 yıl görev yapmıştır. 13 Aralık 2014´te Osmangazi Bahar Semiha Acar İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanmış, 6 Eylül 2021 tarihine kadar devam etmiştir. 7 Eylül 2021 tarihinde okulumuza Okul Müdürü olarak atanmış, görevine devam etmektedir.